AK Parti'nin merakla beklenen İstanbul adayı o tarihte açıklanıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacağı tarihi açıkladı. Detaylar haberimizde...

AK Parti'nin merakla beklenen İstanbul adayı o tarihte açıklanıyor...
Yayınlanma:

İHA'da yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde inşası devam eden AK Parti Konferans salonunda incelemelerde bulundu. Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını söyledi.

Erdoğan, "Pazar günü İstanbul adayını duyacaksınız. Bizim yapacağımız açıklamalarda A'dan Z'ye sürprizdir hem de inşallah partimizin yerel yönetim seçimlerindeki kazanma azminin ifadesi olacak. Ankara adayını, seçim beyannamemizi, Ankara'da açıklayacağız. Yeni açılan salonumuzda yeni strateji belgemizi açıklayacağız. Pazar günü adayların hemen hemen yarısını açıklarız" dedi.

Erdoğan, AK Parti Konferans salonunun inşaatının devam ettiğini belirterek, "Bu salon, sadece AK Parti'nin değil, Türkiye'nin en büyük konferans salonlarından biri olacak. Bu salonda 15 bin kişiyi ağırlayabilecek kapasitemiz olacak. Bu salonu, hem parti toplantılarımız hem de kongrelerimiz için kullanacağız" diye konuştu.

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine ve Özel Kanal'a dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK ÖZEL HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.