AK Partili Usta’dan Millet İttifakı’na sert eleştiri: Onlar kendilerini bile yönetemezler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, "6’lı masa var, fakat bunların bir adayı bile yok. Bırakın ülkeyi yönetmeyi, kendilerini bile yönetemezler" dedi

AK Partili Usta’dan Millet İttifakı’na sert eleştiri: Onlar kendilerini bile yönetemezler
Yayınlanma:

AK Parti Konya teşkilatı Konya basınıyla bir araya geldi. AK Parti Konya İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya yerel ve ulusal basın temsilcileri yer aldı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan, Karatay, Meram ve Selçuklu Belediye başkanları katıldı.

"KONYA İÇİN İFTİHAR TABLOSU"

Toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İsveç'te gerçekleşen Kur'an-ı Kerim'in yakılmasını kınayarak başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise 2023 seçimlerinde Konya'yı önde gelen şehirlerinden yapacaklarının söyledi. AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, toplantıda görünen tablonun Konya için iftihar tablosu olduğunu söyledi. Özboyacı, "Aynı azim ve kararlılıkla Konya için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

USTA : KENDİLERİNİ BİLE YÖNETEMEZLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, gündeme özel değerlendirmelerde bulundu. 2023'ün Konya için özel bir sene olduğunu söyleyen Usta, "Siyasetin oldukça hareketlendiği dönemdeyiz. 6’lı masa var, fakat bunların bir adayı bile yok. 6’lı masada herkes kendisinin cumhurbaşkanı adayı olmasını bekliyor. İşin ilginç yanı şu, buna ne Davutoğlu ne de Babacan yanaşır. Onların aradıkları kukla bir başkanlık. Bunlar daha 6'lı masayı yönetemez. Başa geldiklerinde kavga ve kaos Türkiye'si planlanıyor. Başarılı ve güçlü bir Türkiye değil, kendi sorunlarıyla boğuşan, zayıf bir Türkiye planları var. Bırakın ülkeyi yönetmeyi, kendilerini bile yönetemezler" diye konuştu.

Görsel Kaynak: AB Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.