Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Kadro revizyonu mu olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti "Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programında değişim sinyali verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Kadro revizyonu mu olacak?
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti "Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programında yaptığı konuşmada, İstanbul'da partililerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Erdoğan, 6 Eylül'den bu yana partinin tüm kademeleriyle sahada olduklarını belirtti.

Erdoğan, çarşı ve pazarda vatandaşlarla buluştuklarını, 100 bin 800 noktada halkla bir araya geldiklerini ve bu süreçte toplumun nabzını tuttuklarını vurguladı. 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarını açık bir şekilde değerlendirdiklerini söyleyen Erdoğan, kendilerine yönelik eleştirileri dikkate alarak eksiklerini tespit ettiklerini dile getirdi.

Türkiye Buluşmaları'nın, AK Parti'nin halkın kalbindeki yerini pekiştirdiğini belirten Erdoğan, vatandaşların sorunların çözümü için öncelikli olarak partilerine güvendiklerini vurguladı. Ekonomideki zorluklarla ilgili olarak vatandaşların muhalefet partilerine güvenmediğini ifade eden Erdoğan, partilerine ve hükümete duyulan güveni boşa çıkarmamakta kararlı olduklarını açıkladı.

Kongre sürecinin, yenilenme ve büyük bir kucaklaşma vesilesi olarak değerlendirileceğini belirten Erdoğan, öfke ve nefret diline prim vermeyeceklerini, yerine nezaketle ilerleyeceklerini ifade etti. Ayrıca, AK Parti'nin yeni isimlerle kadrolarını güçlendireceğini duyurdu.

Erdoğan, Gazzeli kardeşlerin Siyonist işgalcilere karşı direnişini selamlayarak, Türkiye'nin İsrail'e karşı ekonomik tedbirler uygulayan tek ülke olduğunu vurguladı. Son olarak, iktidar ve muhalefet arasındaki diyalog zeminini genişletmeye çalışırken, gerilimden beslenenlerin engel olmaya çalıştığını kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.