AK Parti Niğde milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Özegen mazbatalarını aldı

NİĞDE (AA) - AK Parti'den Niğde milletvekili seçilen Alparslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen'e mazbataları verildi. Niğde Adliyesinde İl Seçim Kurulu...

AK Parti Niğde milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Özegen mazbatalarını aldı
Yayınlanma:

NİĞDE (AA) - AK Parti'den Niğde milletvekili seçilen Alparslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen'e mazbataları verildi. 

Niğde Adliyesinde İl Seçim Kurulu Birol Küçük'ten mazbatasını alan Kavaklıoğlu ve Özegen partililerin tebriklerini kabul etti.

Kavaklıoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, farklı bir seçim süreci yaşadıklarını söyledi.

Milletin ve hemşehrilerinin teveccühüyle muhteşem bir sonuç aldıklarını belirten Kavaklıoğlu, "Partimizce 3-0 çıkarmayı hedeflemiştik. Onu başaramadık ama bir rekor kırdık. 7 Haziran seçimlerinin üzerinde çok oy aldık. Milli iradeye teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin geleceğine el koydular ve Türkiye'nin önünü açtılar, hepsine teşekkür ediyoruz" dedi.

Özegen ise demokrasinin güzel bir tezahürünü yaşadıklarını ifade ederek, Niğdeli hemşehrilerine seçim süresince göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.

Seçim kampanyası boyunca özverili bir şekilde katkıda bulunanlardan haklarını helal etmelerini isteyen Özegen, "Seçim kampanyasını özellikle dikkatli ve itinayla yaptık. Mümkün olduğu kadar çevreye, insanlara saygıyı en üst seviyede tuttuk. Türkiye hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Bu başarının sahibi bu kararın sahibi yüce Türk milletidir. Niğde'de de hemşehrilerimizdir. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.