AK Parti Konya’da iki ilçeye itiraz etti (Özel Haber)

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Beyşehir ve Ereğli’de geçersiz oylarla ilgili tespitlerde bulunduklarını belirterek İlçe seçim kurullarına itiraz dilekçelerini verdiklerini ifade etti.

AK Parti Konya’da iki ilçeye itiraz etti (Özel Haber)
Yayınlanma:

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı gazetemize seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Seçim sonuçlarının hem Konya’ya hem de bütün ilçelerine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Angı, Milletin sandıkta son sözünü söyleyerek Cumhur İttifak’ından yana karar verdiğini söyledi. Konya’nın Türkiye genelindeki Büyükşehir Belediyeleri içerisinde Cumhur İttifakı’na en üst seviyede oy alan şehir olduğunu sözlerine ekleyen Angı, “Seçim süreci boyunca çevreci kampanya dönemi geçirdik. Tüm hemşerilerimize ulaşıp, gönüllerine girmeye çalıştık. Seçim çalışmalarımız halkımız tarafından kabul gördü. Bundan sonra seçimi kazanan kardeşlerimiz güzel işler yapacaklar. Şehrimiz kazanacak. Dolayısıyla ülkemiz kazanacak. Bu sonuç Türkiye’de önemli bir sonuçtur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da arayarak seçim sonuçlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerinde bulundu”

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre bağımsız adayların kazandığı Beyşehir ve Ereğli’de geçersiz oylarla ilgili tespitlerde bulunduklarını belirten Angı şöyle konuştu : “Beyşehir ve Ereğli’de görevli arkadaşlarımız hem geçersiz oylarla hem de maddi hasarlarla ilgili tespitlerde bulundu. İlçe seçim kurullarımıza itiraz dilekçelerimiz verildi.   İlçe seçim Kurullarımız bu bölgelerde seçim tutanaklarını inceleyecek ve yeniden değerlendirme yapacaklar”

Özel Haber : Müslüm Evci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.