AK Parti Konya Milletvekili Usta'dan Kılıçdaroğlu'na: Tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yeni dönemde birlikte çalışacağı isimleri açıklamasının ardından sosyal medyadan tepkiler geldi. AK Parti Konya Milletvekili Usta da Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

AK Parti Konya Milletvekili Usta'dan Kılıçdaroğlu'na: Tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin!
Yayınlanma:

Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Türkiye’yi adeta parlamenter döneme geçmişiz gibi yöneteceğiz” dediği modelin ipuçlarını vermişti. Modele göre Türkiye bir ‘koalisyon hükümeti’ varmış gibi yönetilecek. Liderler milletvekili olarak Meclis’te olacak. “Anayasa değişikliği yapılana kadar siyasi parti genel başkanları ile istişare ederek karar alacağım” taahhüdünde bulunan yeni Cumhurbaşkanı da bu taahhüt doğrultusunda liderlerin kanaatini alacak. Bu mekanizma ‘Eşgüdüm Kurulu’ olarak çalışacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, ‘Eşgüdüm Kurulu’na ilişkin görüşlerini paylaştı.

“6’LI KUKLACI”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Usta şunları kaydetti:

“6’lı kuklacı. Saadet Partisi Genel Başkanı diyor ki; ‘Eşgüdüm kurulu kuracağız’. Yani milletin %50+1’ini alacak Cumhurbaşkanını biz yöneteceğiz. Kukla bir Cumhurbaşkanı olacak millet de buna uyacak. Bu masa ülkemizin zenginliklerini paylaşma ve himaye altına aldırma masasıdır.”

“TUTMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yeni dönemde birlikte çalışacağı isimleri açıklamasının ardından sosyal medyadan tepkiler geldi.

Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerde bulunan isimlerden biri de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta oldu.

Usta şu ifadeleri kullandı: “6 okun arkasına sığın emperyalistlerle mücadele ediyorum diye yaygara kopar sonra vizyon belgeni emperyalist mandacı zihniyetlere açıklat. Bir de dünyaya rakip olmaya geliyorum diye meydan oku. Rahmetli Kemal Sunal’ı hatırlattı; ‘Tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin’.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.