AK Parti Konya Milletvekili Usta’dan Kılıçdaroğlu’na sert eleştiri: Milleti kandırmayın!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi. Usta, “Çiftçiye bedava elektrik vereceğim diyen Kılıçdaroğlu şimdi de ‘Kooperatif kuracaksınız, sonra güneş enerji sistemi kuracaksınız. Elektriği bedava kullanacaksınız’ diyor. Siz bu işin neresinde olacaksınız? Milletimizi kandırmayın. Kılıçdaroğlu ülkemizden bihaber atıp tutuyor” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Usta’dan Kılıçdaroğlu’na sert eleştiri: Milleti kandırmayın!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Çiftçi kendi elektriğini kendisi üretecek. Ürettiği elektriğin bir kısmını kendisi kullanacak, artan kısmını satacak. Çiftçi, ayrıca ektiği üründen pay alacak, elektrikten de kar edecek. Güneş enerjili kooperatif olacak, her biriniz üyesi olacaksınız. Ticaret, sanayi, ziraat odası olacak. Üye olanlar, elektrik elde edildikten sonra kendi ihtiyacı olan elektriği bedava kullanacak. Artan elektriği enterkonnekte sistemiyle satacak. Oradan da ayrıca gelir elde edecek” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu sert bir dille eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Usta, “Çiftçiye bedava elektrik vereceğim diyen Kılıçdaroğlu şimdi de ‘Kooperatif kuracaksınız, sonra güneş enerji sistemi kuracaksınız. Elektriği bedava kullanacaksınız’ diyor. Siz bu işin neresinde olacaksınız? Milletimizi kandırmayın.

Tarım ve Orman Bakanlığımız güneş enerjisi başvurularına yüzde 65’lere varan hibe destekleri veriyor. Çiftçilerimiz güneş enerjisi destekleri ile elektrik üretimini zaten yapıyor. Kılıçdaroğlu ülkemizden bihaber atıp tutuyor” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.