AK Parti Konya Milletvekili Usta'dan iddialı açıklama: Bunu yapan tek lider Erdoğan!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, "Bugün dünyadaki küresel krizlere çözüm üreten tek ülke ve lider var o da Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi

AK Parti Konya Milletvekili Usta'dan iddialı açıklama: Bunu yapan tek lider Erdoğan!
Yayınlanma:

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye Yüzyılı Kütahya Teşkilat Eğitim Programı, merkez ve tüm ilçe yönetimlerinin katılımı ile Kütahya’nın Emet ilçesinde gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Adana Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci ve Doç. Dr. Oğuz Göksu, araştırmacı gazeteci Abdurrahman Uzun'un konuşmacı olarak katıldığı program, Emet Termal Resort Emeti Hatun Salonunda gerçekleştirildi.

Usta konuşmasında, 2023 yılı ile beraber dünyada da yeni bir Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcı olacağını belirtti.

Usta, “Cumhuriyet'in 100'üncü yılı 2023 yılı ile beraber dünyada da yeni bir Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcı olacak. Türkiye Yüzyılı’nı da hemen şimdi başlattık. Dünyada artan küresel kriz ve sorunlara çözüm üretemeyen sistemler ile liderlerle bir mücadele halindeyiz. Bugün dünyadaki küresel krizlere çözüm üreten tek ülke ve lider var o da Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Bu başarının arkasında AK Parti teşkilatlarımızla birlikte koordineli çalışmalarımızın önemi de büyüktür. Yepyeni bir vizyonla Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.