AK Parti Konya Milletvekili Usta’dan Akşener’e tepki: Gençleri LGBT tuzağına ittifakınız çekiyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarına tepki gösterdi

AK Parti Konya Milletvekili Usta’dan Akşener’e tepki: Gençleri LGBT tuzağına ittifakınız çekiyor!
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında AK Parti’ye yönelik sert eleştirilerde bulunmuştu. Akşener konuşmasında, “Yoksullukla mücadele için gelmiştiniz değil mi? Hadi be. Hani siz ayrımcılık yapmayacaktınız? Hani yasaklarla mücadele edecektiniz? Hadi be. Siz bugün ayrıcalıklı bir sınıf yarattınız. Enesler ağlarken, Furkanlar ağlarken, Haticeler ağlarken siz pudra şekerleri çeken, acayip arabalara binen tuhaf pantolonlar giyen, tuhaf ceketler giyen, kocaman altın mıdır, pırlanta mıdır bilmediğimiz zevksiz kolyeler takan tuhaf traşlı, tuhaf sakallı gençler yarattınız. Yazıklar olsun, haram olsun, zehir olsun, zıkkım olsun” ifadelerine yer vermişti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Akşener’in açıklamalarına tepki gösterdi. Konu ile ilgili olarak Usta şunları kaydetti:

“Meral Hanım’ın sesi kendisine mi böyle gür çıkıyor?

Hanımefendi unutuyor herhalde.

On binlerce Enes, Furkan, Hatice inancından ve kıyafetinden dolayı bu hanımefendinin uyguladığı 28 Şubat kararları ile ayrımcılığa maruz kaldı. Bugün de gençlerimizi LGBT tuzağına ittifakınız çekiyor.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.