AK Parti Konya Milletvekili Usta’dan Akşener’e sert tepki: Utanmıyorlar iyi mi!

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Marmaris’ten felaket haberi geldi. Gelen bilgilere göre yine uçak, hazırlık yok” açıklamasına ilişkin, “Yalan sezonu Meral Hanım ve muhalefet için hiç bitmiyor” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Usta’dan Akşener’e sert tepki: Utanmıyorlar iyi mi!
Yayınlanma:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Marmaris’te çıkan orman yangınlarına devletin tüm kurumları tarafından müdahale edildiğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Usta, yangının söndürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Usta konuya dair yaptığı açıklamasında, “Marmaris'te çıkan yangına devletimiz tüm kurumlarıyla müdahale ediyor. Yangının en kısa zamanda kontrol altına alınması için çalışan emekçilerimize kolaylıklar diliyorum. Cenab-ı Allah rahmetini üzerimizden eksik etmesin. Geçmiş olsun Marmaris” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, “Marmaris’ten felaket haberi geldi. Gelen bilgilere göre yine uçak, hazırlık yok” şeklindeki açıklamasına değinen Usta, Akşener’in yalan söylediğini ve yalan söylemekten utanmadığını söyledi.

Usta, konu ile ilgili olarak şu görüşleri paylaştı:

“Yalan sezonu Meral Hanım ve muhalefet için hiç bitmiyor. Kahramanlarımız Marmaris’te yangınlara saatlerdir müdahale edip kontrol altına almışlar ama muhalefet hala yalan dolan peşinde. Utanmıyorlar ‘iyi’ mi!”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.