AK Parti Konya Milletvekili Usta: Konya'mız gelişsin diye çalışıyoruz

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin arsa tahsisini yaptığı; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından şehre kazandırılacak Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi’nin inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

AK Parti Konya Milletvekili Usta: Konya'mız gelişsin diye çalışıyoruz
Yayınlanma:

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde yapımı devam eden Yeni Sanayi Sitesi içinde yağmursuyu depolama ve geri kazanım tesisi yapılacak.

Yağmur suyu depolama ve geri kazanım tesisine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Türkiye'de ilk kez uygulanacak olan yağmur suyu depolama ve geri kazanım tesisi ile sıfır atık sanayi sitesi olacak olan Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitemiz için çalışmalar hızla devam ediyor. Hemşehrilerimiz üretsin, Konya'mız gelişsin diye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Usta ayrıca KYK kredi miktarlarına ilişki de açıklama yaptı. Usta, Gençlerimizin kredi miktarları yetersizdi. Öğrenci ve eğitime gerekli maddi destek sağlanmıyordu. Unutma! Gençlerimiz eğitim süreçlerini rahat geçirsinler diye KYK kredi miktarlarını lisansta 850₺, yüksek lisansta 1700₺ ve doktorada 2 bin 500₺’ye çıkardık” dedi.

(Konya Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.