AK Parti Konya Milletvekili Özboyacı'dan Nagehan Alçı'ya tepki: Türkiye'de muhalefetin özeti bu

Gazeteci Nagehan Alçı, Twitter'da İTO seçimlerinde 'AK Partililerin sandıkta hezimet yaşadığını' yazdı. Daha sonra Alçı, paylaşımlarını kaldırdı. AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, konuya dair, "Türkiye’de muhalefetin özeti" yorumunu yaptı

AK Parti Konya Milletvekili Özboyacı'dan Nagehan Alçı'ya tepki: Türkiye'de muhalefetin özeti bu
Yayınlanma:

Gazeteci Nagehan Alçı seçimle ilgili yaptığı paylaşımında İstanbul Ticaret Odası'ndaki (İTO) seçimi 'CHP'nin kazanacağını' belirtmişti.

CHP'lilerin sandıklarını patlattığını, AK Parti'nin büyük bir hezimet yaşadığını belirten Alçı, "İstanbul Ticaret Odası'nda zafer CHP'nin ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun diyebiliriz. Buradan dönüş imkansız. Arada çok büyük fark var. CHP örgütü resmen sandıkları patlattı. İTO'da Şekib Avdagiç yönetimi yani AK Parti büyük bir hezimet yaşıyor" ifadelerini kullanmıştı.

İTO'da yapılan seçimde CHP'lilerin sandıklarını patlattığını, AK Parti'nin büyük bir hezimet yaşadığını söyleyen Nagehan Alçı, özür dileyerek "Hiç bu konuya girmemeliydim" dedi.

Şekib Avdagiç'in kaybettiğini, AK Parti büyük bir hezimet yaşıyor diyerek paylaşan gelen sonuçlardan sonra paylaştığı 3 iletiyi silen Nagehan Alçı, özür diledi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, konu ile ilgili olarak görüşlerini paylaştı.

AK Parti Konya Milletvekili Özboyacı konuya dair sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

‘AK Parti hezimet yaşadı, CHP sandıkları patlattı’ algısını yaptığı seçimin sonuçlarını öğrenince tweet silmek. Türkiye’de muhalefetin özeti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.