AK Parti Konya Milletvekili Etyemez: Bu serveti seferberlik bilinciyle korumalıyız

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, "Millî servetimiz olan suyu hep birlikte bir seferberlik bilinciyle koruyalım" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Etyemez: Bu serveti seferberlik bilinciyle korumalıyız
Yayınlanma:

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, küresel iklim değişikliğine değinerek, su kaynaklarının doğru yönetilmesinin önemine vurgu yaptı.

Su Verimliliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı’nın toplumun bütün kesimlerini kapsadığını belirten AK Parti Konya Milletvekili Etyemez, suyun seferberlik bilinci ile korunması gerektiğini söyledi.

Etyemez konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Küresel iklim değişikliği nedeniyle dünyamız su kıtlığı, kuraklık ve çölleşme tehdidiyle karşı karşıya kalmaktadır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi öncülüğünde Tarım ve Orman Bakanlığımızca su verimliliği seferberliği başlatılmıştır.

Su verimliliğine ilişkin stratejiler ve eylemler her bir kurum ve kuruluşumuzun üzerine düşen görevler Su Verimliliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı’yla belirlenmiştir.

Bu seferberlik çiftçilerimizden sanayicimize, öğrenci kardeşlerimizden ev hanımlarına, özel sektörden tüm kamu kurum ve kuruluşlarına kadar toplumun bütün kesimlerini kapsamaktadır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın “Suyumuzu korumakla vatanımızı korumak arasında hiçbir fark yoktur.” şiarından hareketle millî servetimiz olan suyu hep birlikte bir seferberlik bilinciyle koruyalım.

Sahip olduğumuz su kaynaklarını doğru yönetmenin bir tercih değil, zorunluluk olduğunu unutmayalım.”

Görsel Kaynak: AB Haber Merkezi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.