AK Parti Konya Kadın Kolları'ndan anlamlı destek!

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Hatay’a gönderilecek yardım tırı öncesi basın açıklaması yapıldı.

AK Parti Konya Kadın Kolları'ndan anlamlı destek!
Yayınlanma:

Konya Haber: Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 400 koli hazırladıklarını ve deprem bölgesine gönderdiklerini açıkladı

whatsapp-image-2023-03-20-at-16-04-10.jpeg

Esra Doğan Candan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugün burada 22 Şubat’ta Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” kampanyası için toplandık. Kampanya kapsamında Konya İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm il, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle 400 adet koli hazırlayarak Hatay’a gönderiyoruz. İlk günden bu yana depremzedelerimizi yalnız bırakmayan ve kampanyamıza destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Allah’ın izniyle bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız" açıklamasında bulundu.

whatsapp-image-2023-03-20-at-16-04-10.jpegwhatsapp-image-2023-03-20-at-16-04-11.jpeg

Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise, deprem bölgesindeki yaraların sarılması, bölge insanın ihtiyacının karşılanması ile ilgili yardım sürecinin devam edeceğini ve kadın kollarının hazırlamış olduğu kolilerin hanelerin ziyaret edilerek teslim edileceğini söyledi. Angı konuşmasının devamında yardıma katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.