Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Kaza, Sultanhanı ilçesi ile Yeşiltömek köyü yolu üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Sultanhanı’ndan Yeşiltömek istikametine seyreden İbrahim T. yönetimindeki 68 AAC 941 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Yusuf G. idaresindeki 42 BU 481 plakalı otomobille çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle araçlar savrulurken, Toyota marka otomobilin sürücüsü araç içerisinde sıkıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü, ekipler ve vatandaşların yoğun çabası sonucu bulunduğu yerden çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazada her iki aracın sürücüsü ile araçlarda yolcu olarak bulunan N.G. ve C.G. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildiler.
Tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.