KOGAT’tan genç aşçılara eğitim
![](https://cdn.anadoludabugun.com.tr/author/123_s.jpg)
![KOGAT’tan genç aşçılara eğitim 1](https://cdn.anadoludabugun.com.tr/gallery/2024/04/1/koğar _1_.jpg)
KOGAT’tan genç aşçılara eğitim
Kısa adı KOGAT olan Konya Aşçılar Derneği Gençlik Kolları ekibi, sektöre aşçı yetiştiren önemli eğitim kurumlarından BİST Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Lisesi’nde eğitim düzenledi. Eğitim kapsamında talking cake, İzmir bombası, burger cake ve soğuk baklavanın yanı sıra spesiyal çok sayıda çikolata çeşidi hazırlandı.
![KOGAT’tan genç aşçılara eğitim 2](https://cdn.anadoludabugun.com.tr/gallery/2024/04/1/koğar _2_.jpg)
Eğitimler kapsamında KOGAT Gençlik Kolları Üyesi Selçuk ve Necmettin Erbakan Üniversitesinden gastronomi öğrencileri de eğitimlere katılarak deneyimlerini liseli gençlere aktardı.
![KOGAT’tan genç aşçılara eğitim 3](https://cdn.anadoludabugun.com.tr/gallery/2024/04/1/koğar _3_.jpg)
Eğitimden sonra konuşan Okul Müdürü Suat Öztürk verilen eğitimler ve söyleşi için başta KOGAT Dernek Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Seçim olmak üzere Gençlik Kollarından Sorumlu Kadir Karabaş’a, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Ulus’a, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hakan Güzel’e ve dernek üyesi üniversiteli gençlere teşekkür etti.
![KOGAT’tan genç aşçılara eğitim 4](https://cdn.anadoludabugun.com.tr/gallery/2024/04/1/magazin-kusaginda-mertsahin-demircioglu--1.png)
Konya Aşçılar Derneği yakın zamanda hazırladığı projeler ile ulusal organizasyonlar düzenleyecek ve gençlere aşçılık mesleğinin inceliklerini anlatmaya devam edecek.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.