Konya
Açık
21°
Aksaray
Açık
20°
Karaman
Açık
19°

Nereden nereye...

YAYINLAMA:

Ligin ilk üç haftasında sıfır puan çeken Konyaspor hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Erzurumspor karşılaşmasını kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyor.

Erzurumspor karşılaşmasından önce Yeşil-Beyaz’lı kulüpte hareketli saatler yaşanıyor.

Konyaspor kulüp başkanı Ömer Atiker ve yöneticiler teknik direktör İlhan Palut ile bir araya gelerek bundan sonrası için nelerin yapılması gerektiğini görüşüyorlar.

Konyaspor’un başarılı olması için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olan Konyaspor yönetimi teknik direktör İlhan Palut’un verdiği rapor doğrultusunda kadroyu güçlendirmek için transfer görüşmelerini sürdürüyor.

Cuma günü sona erecek olan transfer için Yeşil-Beyaz’lı yönetimin şu anda bir de kaleci arayışı içerisine girdiği sızan haberler arasında.

Futbolda bazen şans yanınızda olmalı. Bakarsınız bir an gelir sükse yaparsınız ve hiç ummadığınız transfer teklifleri alırsınız.

Bu şanslardan biriside genç file bekçisi Denize doğmuştu.

Genç yaşta Konyaspor kalesini devralan Deniz belki de şımarıklığının kurbanı oldu.

Futbol enteresan bir oyun.

Bir anda sizi zirveye de çıkarabilir, yerin dibine de sokabilir.

Geçtiğimiz sezon ve yeni sezonda Konyaspor kalesi Deniz’e Allah’ın bir lütfu oldu ama gel gelelim genç file bekçisi bunun kıymetini bilemedi.

Yeşil-Beyaz’lı yöneticiler kaleye yeni oyuncu transfer ettikleri takdirde benim halim ne olacak diye düşünmeli genç file bekçisi.

Futbol hata affetmez.

Elinize geçen değerin kıymetini bilmezseniz yarın bırakın Konyaspor kalesini korumayı, belki de bu takımın yedek kalecisi bile olamayabilirsiniz.

Konyaspor kalesinde şans bulan ve çıkardığı başarılı maçlar ile tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan Deniz Ertaş öyle ki bir ara büyük takımların bile gözdesi haline gelmişti.

Bir ara Galatasaray ve Trabzonspor’un bünyesine katmayı düşündüğü genç file bekçisi şimdilerde ise hedef noktası haline geldi.

Tüm bunlar niye.

Tamamen la kayıt davranma ve şımarıklığın sonucu.

Bir işte başarılı olmak için o işi önce benimsemek ve inanmak gerekiyor.

Son iki maçta yediği hatalı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Deniz Ertaş’ın bir an önce kendisine çeki düzen verip daha çok çalışıp, oynayacağı maçlarda daha çok kansantre olması gerektiğini bilmeli.

Yoksa kaybeden kendisi olur.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız