Konyaspor’un iç saha maçları için güvenlik toplantısı! Başkan Korkmaz da katıldı
Konya İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali İbrahim Akın Başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Konya’da bu ay lig ve kupada oynanacak maçlar için İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı. Tümosan Konyaspor-Göztepe, Tümosan Konyaspor-Galatasaray, Tümosan Konyaspor-Adana Demirspor karşılaşmaları ile Konya’da yapılacak diğer sportif müsabakalarda alınması gereken önlemlere ilişkin toplantı gerçekleştirildi.
Bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda, sportif müsabakaların huzur ve güven içerisinde gerçekleştirilmesi için yürütülecek faaliyetler görüşüldü.
Toplantıya Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra; İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul, İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, kurum müdürleri, Konya spor camiası temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.