Konyaspor'dan taktik çalışma

Tümosan Konyaspor, 25 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Alanyaspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Konyaspor'dan taktik çalışma
Yayınlanma:

Yeşil-beyazlı takım, bugünü öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla geçirdi. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman taktik ağırlıklı geçti.

Antrenmanları Konyasporlu yöneticiler de takip etti. Tümosan Konyaspor, 22 Mayıs Perşembe günü saat 11.30'da yapacağı idmanla çalışmalarını sürdürecek.

Temsilcimizde sakatlığı olan Marko Jevtovic, Danijel Aleksic, Emmanuel Boateng ve Tunahan Taşçı antrenmanlarda yer almıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.