Konyaspor'un pilot takımında oyuncular isyanda! Geleceğimizle oynanıyor

1922 Konyaspor ile sözleşmesi devam eden Murat Karadeniz, ligin başlamasına 10 gün kalmasına karşın belirsizliğin sürmesine isyan etti. Genç stoper, "Konuştuğum herkes bizi oyaladı ve yardımcı olmadı. Mağdur olan biz olduk" dedi

Konyaspor'un pilot takımında oyuncular isyanda! Geleceğimizle oynanıyor
Yayınlanma:

3. Lig'de yeni sezon başlamasına sayılı günler kala Konyaspor'un pilot takımı 1922 Konyaspor'da belirsizlik sürüyor. Takımın toplanması ve antrenmanlara başlaması adına çalışmalar yapılırken, kulüpte çok büyük sorunların olması nedeniyle somut adımlar atılamadı.

Geçen sezonun başında 1922 Konyaspor’un uzun uğraşları ile transfer ettiği ve 2 yıl sözleşme imzaladığı Murat Karadeniz, sergilediği iyi performansla Konyaspor teknik heyetinin de dikkatini çekmişti. Bursaspor altyapısından yetişen 22 yaşındaki stoper, Yavru Kartal’da mağdur olan isimler arasında bulunuyor.

Bazı kulüplerin transfer listesinde yer alan Karadeniz, yaşanan belirsizlik nedeniyle büyük sıkıntı yaşadı. Sezonun başlamasına 10 gün kalmasına karşın Yavru Kartal’da belirsizliğin sürmesi, oyuncuları kariyerleri açısından endişelendiriyor.

Murat Karadeniz yaptığı açıklamada, “Konyaspor çok büyük bir camia. Transfer olurken de bu durumu dikkate alarak geldim. Büyük bir camianın bizleri mağdur etmeyeceğini düşünerek mahkemeye vermedim. Kulüpten alacaklarımın hiçbirini alamadım. Bu transfer döneminde teklifler de aldım. Alacaklarımı bırakıp ayrılmak istedim. Konya’da bir hafta tek başıma kaldım. Ancak buna rağmen muhatap bulup bonservisimi alamadım. Konuştuğum herkes bizi oyaladı ve yardımcı olmadı. Mağdur olan biz olduk. Benim gibi sözleşmesi devam eden arkadaşlarımın da gelecekleri ile oynanıyor. Oyuncular olarak bu durumun artık sona ermesi ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum