1922 Konyaspor'dan deplasmanda çok büyük zafer

1922 Konyaspor, 19. hafta maçında deplasmanda zirve mücadelesi veren Kuşadasıspor’u 3-1 mağlup ederek puanını 12’ye çıkardı ve küme düşme hattından çıktı

1922 Konyaspor'dan deplasmanda çok büyük zafer
Yayınlanma:

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 19. hafta maçları oynandı. 1922 Konyaspor, deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Kuşadasıspor ile karşılaştı.

Kuşadası Özer Türk Stadı’nda oynanan maça Yavru Kartal; Ramazan Haklı, Yunus Teke, Samet Acar, Hüseyin Aybars Tüfekci, Mert Korkmaz, Hüseyin Mert Uyanıker, Burak Özsoy, Osman Tokay, Metehan Molaloğlu, Ertuğrul Tekşen ve Tuğrul Başkan 11’i ile çıktı.

Aydın ekibi, maçın 34. dakikasında Hasan Demir ile 1-0 öne geçti. 1922 Konyaspor, bu gole iki dakika sonra Tuğrul Başkan ile cevap verdi. İlk devre 1-1 sona erdi.

İkinci devrede galibiyet için yüklenen Yavru Kartal, 69. dakikada hızlı atakta Oğuzhan Şahin Uzun’un düşürülmesiyle penaltı kazandı. Beyaz noktaya giden Hacı Ömer Doğru, takımını 2-1 öne geçirdi. İkinci devrede oyuna giren Hacı Ömer, 81’de bir kez daha sahneye çıkarak skoru belirleyen golü attı. Zorlu deplasmandan 3-1 galip ayrılan pilot takım, puanını 12’ye çıkardı ve küme düşme hattından çıktı.

7 maç sonra kaybeden Kuşadası ise 31 puanda kaldı. Maçın ardından yeşil-beyazlı takımda büyük coşku yaşandı. 1922 Konyaspor, 20. hafta maçında 18 Şubat Pazar günü sahasında Ağrı 1970 ile karşılaşacak.

img-0343.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.