1922 Konyaspor'da yüzle gülüyor! Başkan Kariman ve İsmail Aksu'dan açıklama

İlk 2 maçta 4 puan alan 1922 Konyaspor’da yüzler gülüyor. Başkan Muhammet Mustafa Kariman ve teknik direktör İsmail Aksu, Viranşehir’de 3 puanı kaçıran taraf olduklarını söyledi

1922 Konyaspor'da yüzle gülüyor! Başkan Kariman ve İsmail Aksu'dan açıklama
Yayınlanma:

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor’da moraller yerinde. İlk 2 karşılaşmada 4 puan alan ve haftayı 3. sırada kapatan yeşil-beyazlı ekip, geleceğe de umutla bakıyor. Başkan Muhammet Mustafa Kariman ve teknik direktör İsmail Aksu, Viranşehir’de 3 puanı kaçıran taraf olduklarını söyledi.

POZİSYONLAR BULDUK

Maçı kazanacak pozisyonları bulduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Muhammet Mustafa Kariman, “Çok iyi mücadele ettik, gerçekten çok sıcak bir hava vardı. Oyuncu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Maçın başında yediğimiz talihsiz bir gol bütün maçla ilgili planımızı bozdu. Ondan sonra toparlandık, goller de bulabilirdik ama olmadı. İkinci yarıda bulduğumuz golün ardından şans elimize geçti ancak çok iyi fırsatları değerlendiremedik. İnşallah haftaya Pazarspor maçıyla evimizde tekrar 3 puan alıp, galip gelip yolumuza bakacağız” şeklinde konuştu.

İYİ YERLERDE OLACAĞIZ

Baskın bir oyun oynadıklarını söyleyen teknik direktör İsmail Aksu ise, “Sıcak bir hava ve suni çimde oynamak bizi çok etkiledi. 50. saniyede duran toptan yediğimiz golle yenik duruma düştük ama oyunun başından sonuna kadar üstün oynadığımız bir maçtı. Tabii zaman zaman kalemizde pozisyonlar gördük ama bu normal çünkü baskın bir oyun oynadık. Rakip sahada oynadık, çok pozisyon kaçırdık. Sabırlı bir şekilde pas oyununu oynamamızdan dolayı beraberlik golünü bulduk. Oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu havada, bu atmosferde inanılmaz mücadele ettiler. Evimize döneceğiz ve önümüzde Pazarspor maçı var, inşallah çok daha iyi yerlerde olacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.