1922 Konyaspor, kazanmak zorunda olduğu maça çıkıyor

Sıkıntılı bir süreçten geçen 1922 Konyaspor, 13. hafta maçında bugün evinde Sivas 4 Eylül ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, 6 puanlık değerdeki maçı kazanarak sezonun ilk galibiyetini almak amacında

1922 Konyaspor, kazanmak zorunda olduğu maça çıkıyor
Yayınlanma:

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 13. hafta maçlarının heyecanı yaşanıyor. 1922 Konyaspor, bugün sahasında Sivas 4 Eylül ile karşılaşacak. Hafta içi radikal kararlar alarak Muhammed Emin Temel, Veysi Karaduman, Abdulsamet Kaya’yı kadro dışı bırakan Yavru Kartal’da yönetim, takıma bir anlamda mesaj vermişti.

Düşme hattında yer alan ve henüz galibiyetle tanışamayan 1922 Konyaspor, Sivas mücadelesine yeni bir başlangıç gözüyle bakıyor. Teknik Direktör Bekir Mehtap, futbolcularına ileriye umutla bakmaları adına bu karşılaşmayı mutlaka kazanmaları gerektiğini anlatıyor.

Ligde 2 puanla 14. sırada yer alan pilot takım, sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Henüz galibiyeti olmayan pilot takım, rakibini mağlup ederek sezonun ilk 3 puanını de almaya çalışacak. Aynı zamanda şu ana kadar sadece 1 gol atabilen 1922 Konyaspor, gol noktalarındaki şanssızlığına da son vermek amacında.

Bugünkü maç Sivas 4 Eylül için de kritik öneme sahip. Teoman Koray Cinel yönetimindeki Sivas ekibi, yaşanan belirsizlikten ötürü sezona eksi 3 puanla başladı. Lacivert-kırmızılı takıma, sezonun ilk haftasında evinde oynaması gereken Osmaniyespor maçına çıkmadığı için TFF tarafından 3 puan silme cezası verildi.

Tek galibiyetini Akhisarspor karşısında alan konuk ekibin ayrıca 2 de beraberliği bulunuyor. Ligde kümede kalma savaşı veren Sivas 4 Eylül, Konya’dan iyi skorla ayrılarak puanını 5’e çıkarmaya çalışacak.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak mücadele bugün saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Burdur bölgesi hakemi Mertcan Erölmez yönetecek.

İki takım, yapacakları bu maçla birlikte 7. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 6 maçta 1922 Konyaspor, rakibi karşısında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine ve Özel Kanal'a dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK ÖZEL HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.