1922 Konyaspor, kazanmak zorunda olduğu kritik sınava çıkıyor

1922 Konyaspor, 7. hafta maçında yarın evinde Çorluspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, rakibini mağlup ederek 5 maç sonra kazanmak ve 3 puan hasretine son vermek amacında

1922 Konyaspor, kazanmak zorunda olduğu kritik sınava çıkıyor
Yayınlanma:

3. Lig 3. Grup’ta 7. hafta heyecanı yaşanıyor. 1922 Konyaspor, yarın sahasında Çorluspor 1947 ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, bugün öğleden sonra yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek.

Ligde 5 puanla 14. sırada yer alan Yavru Kartal, üst üste kötü sonuçların ardından ateş hattına girdi. Sezona galibiyetle başladıktan sonra kazanamayan pilot takım, Tekirdağ ekibini mağlup ederek puanını 8’e çıkarmak ve kötü gidişatına son vermek amacında. Maç öncesi antrenmanı ziyaret eden Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz da takıma motivasyon konuşması yaptı.

Ligde 7 puanla 12. sırada yer alan Çorluspor’da hafta içi teknik direktör Özcan Kızıltan ile yollar ayrıldı. 1922 Konyaspor maçına yardımcı antrenörün çıkması bekleniyor. Ligde son 3 maçı kazanamayan Çorluspor, Konya’da kötü gidişatına son vermek amacında. Beşiktaş ve Galatasaray formaları da giyen 36 yaşındaki kaleci Cenk Gönen de Çorlu kadrosunda yer alıyor.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak karşılaşma yarın saat 15.00’te başlayacak. Kritik maçta Muğla bölgesi hakemi Emre Can Tatlıyer düdük çalacak. Mücadele TFF’nin YouTube hesabından canlı yayınlanacak. İki takım, ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.