1922 Konyaspor, 3 puan için sahada

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 5. hafta maçında bugün sahasında Çankayaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, rakibini mağlup ederek 3 maç sonra kazanmanın planını yapıyor. Mücadele saat 15.30’da başlayacak

1922 Konyaspor, 3 puan için sahada
Yayınlanma:

Nesine.com 3. Lig’de 5. hafta karşılaşmaları oynanacak. Yapılı İnşaat 1922 Konyaspor, bugün sahasında Çankayaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, dün öğleden sonra yaptığı taktik idmanla çalışmalarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Aliağa maçının ilk devresinde sakatlanan Mert Korkmaz’ın maça yetişmesi için uğraşılıyor. Mert’in oynamaması durumunda Şeyhmus Aksu görev yapacak.

Sezona evinde aldığı Karabük galibiyetiyle başlayan Yavru Kartal, daha sonra oynadığı 3 maçı kazanamadı. Pilot takım, bu süreçte Viranşehir Belediyespor ve Pazarspor ile berabere kalırken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Aliağa’ya 3-0 mağlup olmuştu. 5 puanla ligde 13. sırada yer alan 1922 Konyaspor, başkent ekibini mağlup ederek kötü gidişatına son vermek amacında.

Geçen hafta kırmızı kart gören teknik direktör İsmail Aksu, cezası sebebiyle bugünkü maçta takımın başında olamayacak. Tribünden maçı izleyecek Aksu, direktiflerini tribünden verecek. Öte yandan olası bir puan kaybında ise teknik direktör değişikliği gündeme gelecek.

Teknik direktörlüğünü Bora Marangoz’un yaptığı Çankayaspor ise ilk 4 maçta 4 puan topladı. Tek galibiyetini geçtiğimiz hafta sahasında Efeler 09 karşısında alan başkent ekibi, Konya’da puan ya da puanları kovalayacak. Konuk ekibini kadrosunda tanıdık bir isim de yer alıyor. 1922 Konyaspor altyapısından yetişen ve Tümosan Konyaspor forması da giyen Can Demir Aktav, yıllarca formasını giydiği eski takımına rakip olarak sahaya çıkacak.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma bugün saat 15.30’da başlayacak. Mücadelede Mersin bölgesi hakemi Burak Doğru düdük çalacak. İki takım, ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.