Konya
Açık
6°
Aksaray
Açık
9°
Karaman
Az bulutlu
2°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya'da Spor Selçuklu’ya 14 bin 166 öğrenci kayıt yaptırdı

Selçuklu’ya 14 bin 166 öğrenci kayıt yaptırdı

Selçuklu’ya 14 bin 166 öğrenci kayıt yaptırdıTürkiye’nin en kapsamlı spor okulları olan ve 15 farklı branşta 14 bin 166 öğrencinin başvuru yaptığı Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında eğitimler başladı

Okunma Süresi: 2 dk

Selçuklu Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve büyük ilgi gören Yaz Spor Okullarında eğitimler 23 Haziran Pazartesi günü itibariyle başladı. Bu yıl 15 farklı branşta açılan kurslara 14 bin 166 öğrenci başvurdu. Spor dolu bir yaz geçirecek olan öğrenciler, eğitimlerine uzman eğitmenler eşliğinde başladı.

YETENEKLİ İSİMLERE LİSANS YAPILACAK

Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okulları, çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerini desteklemeyi amaçlarken, spor kültürünü erken yaşta kazandırmayı hedefliyor. Planlı ve disiplinli bir eğitim modeliyle yürütülen okullarda öğrenciler, takım ruhunu, centilmenliği ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını da kazanma imkânı buluyor. Spor okullarında gösterdiği performansla dikkat çeken başarılı öğrenciler, antrenörlerin değerlendirmeleri sonucunda Selçuklu Belediyespor’a kazandırılıyor. Lisanslı sporcu olma yolunda ilk adımlarını atan bu öğrenciler, belediyenin amatör spor altyapısını güçlendiriyor ve daha ileri düzeydeki müsabakalara hazırlanma şansı elde ediyor.

mansettt.jpgGELECEĞİN TEMİNATI

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Yaz Spor Okulları’nın başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Selçuklu Belediyesi olarak çocuklarımızın fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimini en az eğitim kadar önemsiyoruz. Bu anlayışla her yaz binlerce öğrencimizi sporla buluşturduğumuz Yaz Spor Okulları, sadece bir tatil etkinliği değil, aynı zamanda bir karakter eğitimi projesidir. Spor; disiplin, azim, takım çalışması ve özgüven kazandırır. Biz de bu kazanımların çocuklarımızda erken yaşta oluşmasını istiyoruz.

Bu yıl 14 bini aşkın başvuru ile yine büyük bir ilgi gördük. Bu da gösteriyor ki ailelerimiz spora, sağlıklı yaşama ve çocuklarının geleceğine yatırım yapıyor. Spor okullarımızda başarılı bulunan öğrencilerimizi antrenörlerimiz yakından takip ediyor ve yetenekli çocuklarımızı Selçuklu Belediyespor Kulübü bünyesine kazandırıyoruz. Böylece geleceğin başarılı sporcularının yetişmesine vesile oluyoruz. Tüm çocuklarımıza verimli, sağlıklı ve sporla dolu bir yaz diliyorum.”

manset.jpg

5.jpg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *