Konya
Açık
-0°
Aksaray
Açık
-1°
Karaman
Açık
-1°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya'da Spor Konya Fenerbahçeliler Derneği’nde yeni başkan Rıdvan Peker oldu

Konya Fenerbahçeliler Derneği’nde yeni başkan Rıdvan Peker oldu

Konya Fenerbahçeliler Derneği’nde başkanlık görevinde bayrak değişimi yaşandı.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Fenerbahçeliler Derneği’nin kuruluşundan bu yana başkanlık görevini sürdüren Bülent Kaşdoğan’ın istifasının ardından, yönetim kurulu kararıyla başkanlığa Rıdvan Peker getirildi.

Görevi devralmasının ardından açıklamalarda bulunan Peker, en kısa sürede olağanüstü kongre kararı alarak üyelerin iradesine başvuracaklarını belirtti. Sürecin şeffaf ve katılımcı bir anlayışla yürütüleceğini ifade eden Peker, yeni dönemde birlik ve beraberlik ruhunu güçlendireceklerini söyledi.

Konuşmasında Konya vurgusuna özel bir yer ayıran Peker, şehrin ortak değeri olan Konyaspor hakkında da içten mesajlar vererek: “Biz Fenerbahçeliyiz ama aynı zamanda Konyalıyız. Bir Konyalı olarak Konyaspor da bizim takımımız. Bu şehrin sevincine de hüznüne de ortak oluruz. Konyaspor’a da gönül veriyoruz. Onun başarısı Konya’nın başarısıdır, hepimizin gururudur. Rekabet sahada kalır; memleket sevgisi ise her şeyin üstündedir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *