AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Taşkent ilçesinde teşkilat mensuplarıyla birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.
Erdem, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Köşek, Taşkent İlçe Başkanı, Belediye Başkan Vekili ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Kongul Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette mahalle sakinleriyle sohbet edilerek talep ve görüşleri dinlendi.

Program kapsamında AK Parti’ye yeni katılarak üyelik işlemlerini gerçekleştiren vatandaşlara, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen teşekkür belgeleri takdim edildi.

Heyet daha sonra Ilıcapınar Mahallesi’nde bir hane ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından mahalledeki park ve kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Erdem ve beraberindeki teşkilat mensupları, hemşehrilerle sohbet ederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Taşkent’te vatandaşlarla buluşmaların ve teşkilat çalışmalarının devam edeceğini belirtti.