Konya’da kriz! CHP’li belediye başkanı toplantıya çağırılmadı! Zehir zemberek açıklama yaptı

Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, Akşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin geleceğine dair düzenlenen toplantıya davet edilmemesine sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi.

Konya’da kriz!  CHP’li belediye başkanı toplantıya çağırılmadı! Zehir zemberek açıklama yaptı
Yayınlanma:

Akşehir Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, Akşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin geleceğine dair düzenlenen toplantıya davet edilmemesine sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi.

Toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Akşehir Kaymakamı Mehmet Özel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Başkan Vekili, Tarım İlçe Müdürü, Ziraat Odası Başkanı ve AK Parti Akşehir İlçe Başkanı gibi isimler katıldı. Ancak toplantıya OSB’nin tekil olarak en büyük ortağı olan Akşehir Belediyesi davet edilmedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Köksal, bu durumun sadece şahsına değil, kendisini seçen Akşehir halkına yapılmış bir saygısızlık olduğunu belirtti.

Köksal açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Akşehir Organize Sanayi Bölgesi’nin geleceğinin konuşulduğu masada herkes var. Milletvekilimiz, Kaymakam, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Borsası Başkan Vekili, Tarım İlçe Müdürü, Ziraat Odası Başkanı, hatta Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı var.
Ancak Organize Sanayi Bölgesi’nin tekil olarak en büyük ortağı olan Akşehir Belediyesi yok. Onun halkın oyuyla seçilmiş başkanı yok. Bırakınız olmayı, toplantıya çağıran bile yok. Bu halkı dışlayıcı tavrı kınıyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.