Konya
Açık
1°
Aksaray
Açık
0°
Karaman
Açık
4°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Karapınar’da eğitime değer katan yatırım!

Karapınar’da eğitime değer katan yatırım!

Karapınar’da eğitime anlamlı bir katkı daha sunuldu. Hayırsever iş insanları Ümmügülsüm Gülşen ve İlknur Cantürk’ün destekleriyle İsmet Büyükyaylacı İlkokulu’nda yapımı tamamlanan modern kütüphane, düzenlenen törenle öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Okunma Süresi: 1 dk

Açılış törenine; Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, Belediye Başkanı İbrahim Önal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hulusi Sonkaya, hayırseverlerden İlhan Cantürk, İlknur Cantürk, Ümmügülsüm Gülşen Cantürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Galip Ceran, Adalet Mahallesi Muhtarı Şener Çakal, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

whatsapp-image-2025-05-13-at-15-30-20-1.jpeg

Törende yapılan konuşmalarda eğitimin, toplumun geleceğini şekillendirmede üstlendiği kilit role vurgu yapıldı.

whatsapp-image-2025-05-13-at-15-30-21-1-001.jpeg

Özellikle kütüphanelerin çocukların bilgiyle buluşmasında ve okuma alışkanlığı kazanmalarında taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Belediye Başkanı İbrahim Önal, yaptığı konuşmada duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Hayırseverlerimizin destekleriyle ilçemize böyle kıymetli bir eğitim yatırımı kazandırılmış olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Kütüphaneler, yalnızca kitapların değil, aynı zamanda hayallerin, umutların ve bilginin de kapısını aralar. Bu değerli katkının çocuklarımızın eğitim yolculuğuna ışık tutacağına inanıyorum. Emeği geçen tüm hayırseverlerimize, Kaymakamımıza, Milli Eğitim camiamıza ve katkı sunan herkese gönülden teşekkür ediyorum.”

whatsapp-image-2025-05-13-at-15-30-21.jpeg

Yeni kütüphane, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin eğitim süreçlerine katkı sunacak şekilde tasarlandı.

whatsapp-image-2025-05-13-at-15-30-22.jpeg

whatsapp-image-2025-05-13-at-15-30-20-3.jpeg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *