Trendyol Süper Lig’de 5. hafta heyecanı başladı. Sezona çok kötü başlayan Tümosan Konyaspor, bugün taraftarının önünde Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, dün akşam saatlerinde Murat Kurum Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı ve tesislerde maç saatini beklemeye başladı. Cezalı Enis Bardhi, bugünkü maçta da takımdaki yerini alamayacak. Hafta boyunca Kayacık’ta şiddetli idmanlar yapan temsilcimiz, kötü gidişatına son vermeyi hedefliyor. Puansız son sırada yer alan Konyaspor, güçlü rakibini mağlup ederek sezonun ilk puanlarını almak istiyor.
7 MAÇLIK HASRET
Konyaspor, Süper Lig tarihinde en uzun kazanamama serisini yaşıyor. İlhan Palut’un ekibi, geçen sezonla birlikte son 7 lig maçından mağlubiyetle ayrıldı. Bu seriyi tarihinde ilk kez yaşayan yeşil-beyazlılar, Süper Lig’deki son galibiyetini de Trabzonspor karşısında almıştı. Tümosan Konyaspor, 27 Nisan’da oynadığı maçta bordo-mavili takımı evinde 2-1 mağlup etmişti.
2025-2026 sezonunun son 3 maçında sırasıyla Çaykur Rizespor'a 3-2, Fenerbahçe'ye 3-0 ve Kayserispor'a 2-1 kaybeden yeşil-beyazlılar, bu sezon ise Çaykur Rizespor'a 1-0, Fenerbahçe'ye 4-2, Kocaelispor'a 2-1 ve son olarak Erzurumspor FK'ya 1-0 mağlup oldu.
MAÇ SAAT 20.00’DE
MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma bugün saat 20.00’de başlayacak. Mücadelede İzmir bölgesi hakemi Reşat Onur Coşkunses düdük çalacak. Konyaspor, 30 yaşındaki Coşkunses yönetiminde ilk maçına çıkacak. Maç sırasında yağmur beklenmezken hava sıcaklığının 24 derece olması bekleniyor.
Karşılaşmanın bilet fiyatları 400 ile 2 bin 500 TL arasında değişiyor. Maç için şu ana kadar beklenen bilet satışları gerçekleşmedi. Müsabakada 12-13 bin dolayında taraftarın stadyumda olması bekleniyor. Trabzonspor taraftarları ise maça yoğun ilgi gösteriyor. Bordo-mavili taraftarlar, 520 TL’den satılan misafir tribün biletlerini önemli ölçüde tüketti.