Konya Beyşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmesi amacıyla hayata geçirdiği yeni hayvan barınağının yapımını tamamladı. Avdancık ve Mesutlar mahalleleri arasında inşa edilen tesis, hizmete hazır hale getirildi.
3 ilçeye hizmet verecek
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yeni hayvan barınağına ilişkin yaptığı açıklamada tesisin yalnızca Beyşehir’e değil, çevre ilçelere de hizmet vereceğini belirtti. Bayındır, açıklamasında, “Can dostlarımız için güzel bir tesisi daha Beyşehir’imize kazandırdık” dedi.
Avdancık ve Mesutlar mahalleleri arasında yapımı tamamlanan hayvan barınağının hizmete hazır olduğunu belirten Bayındır, tesisin Beyşehir’in yanı sıra Hüyük ve Derebucak ilçelerine de hizmet vereceğini ifade etti.
Sokak hayvanlarının sağlık ve yaşam şartları gözetildi
Yeni tesisin sokak hayvanlarının ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlandığını belirten Başkan Bayındır, barınakta hayvanların sağlık, tedavi ve yaşam şartlarının gözetileceğini söyledi.