Konya
Parçalı bulutlu
5°
Aksaray
Kapalı
3°
Karaman
Az bulutlu
6°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da bu hafta sinemada neler var?

Konya'da bu hafta sinemada neler var?

Konya’daki Paribu Cineverse salonları, 5 Aralık Cuma günü yedi farklı türden yeni filmle sinemaseverlere geniş bir vizyon seçkisi sunuyor.

MUHABİR: Alara Çifçi
Okunma Süresi: 2 dk

Birbirinden farklı türlerde filmleri izleyiciyle buluşturan Paribu Cineverse, 5 Aralık Cuma günü Konya’da sinemaseverlere yedi yeni filmi aynı anda vizyona sokuyor.

Paribu Cineverse, 5 Aralık Cuma günü hem dünyayla eş zamanlı hem de yerli yapımlardan oluşan yeni vizyon listesini Konya’daki sinema salonlarında izleyiciyle buluşturuyor. Korku, animasyon, komedi, dram ve biyografi türlerinden oluşan geniş seçkide Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece 2, Adile Naşit, Jujutsu Kaisen: Execution, Mitoloji Mafyası, Neşeli Oyuncaklar, Özel Hayat ve Amrum filmleri yer alıyor. Yeni vizyon programı Paribu Cineverse’ün mobil uygulamasından ve internet sitesinden takip edilebiliyor.

Vizyonun dikkat çeken yapımları

Freddy’nin Pizza Dükkanında Beş Gece 2

İlk filmin ardından bir yıl sonra yaşanan yeni doğaüstü tehditleri konu alırken gerilimi artırıyor. Josh Hutcherson ve Elizabeth Lail’in rol aldığı film, korku severler için karanlık bir devam bölümü sunuyor.

Adile Naşit

Çağan Irmak yönetmenliğinde Yeşilçam’ın unutulmaz sanatçısının hayatını, sahne ışıklarının ardındaki gerçeklerle birlikte beyazperdeye taşıyor. Meltem Kaptan’ın performansı öne çıkıyor.

Jujutsu Kaisen: Execution

Shibuya Hadisesi sonrası kaosa sürüklenen dünyada büyücülerin hayatta kalma mücadelesini yüksek tempolu bir anime aksiyonla anlatıyor.

Mitoloji Mafyası

Orçun Benli imzasıyla iki sakar hırsızın antik bir heykelden bin yıllık Priapos’u serbest bırakmasıyla başlayan fantastik ve mizahi kovalamacayı konu alıyor.

Neşeli Oyuncaklar

Kaybolan bir çocuğu kurtarmak için dijital dünyanın tehlikelerine atılan oyuncakların renkli macerasını küçük izleyicilere sunuyor.

Özel Hayat

Jodie Foster ve Daniel Auteuil’in başrolünde olduğu suç–gizem türünde derin bir psikolojik çözümleme hikâyesi anlatıyor.

Amrum

Fatih Akın’ın duygusal anlatımıyla savaşın çocuklar üzerindeki etkisini 12 yaşındaki Nanning’in gözünden aktarıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *