Konya
Parçalı bulutlu
3°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Kapalı
2°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya'da 20 yaşındaki gencin esrarengiz ölümü: Cinayet mi, intihar mı?

Konya'da 20 yaşındaki gencin esrarengiz ölümü: Cinayet mi, intihar mı?

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 20 yaşındaki Mehmet Emin Aktan, kendi evinde silahla vurulmuş halde bulundu.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında, Nişantaşı Sokak üzerindeki 6 katlı bir apartmanın 5. katında yaşandı. Ailesiyle birlikte oturan Aktan'ın odasında hareketsiz yattığını fark eden yakınları, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Aktan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cinayet mi, kaza mı?

Olay yerinde yapılan ilk incelemede, Aktan'ın vücudunda ateş izine rastlandı .Aktan'ın odasında yapılan detaylı incelemede, herhangi bir intihar notu bulunmazken, cinayet ihtimaline dair de somut bir bulguya ulaşılamadı. Aktan'ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis soruşturması sürüyor

Polis ekipleri, olayın yaşandığı dairede ve çevresinde geniş çaplı bir inceleme başlattı. Aktan'ın yakın çevresiyle görüşülerek, olayla ilgili bilgi toplanıyor. Şu ana kadar olayla ilgili gözaltına alınan kimse yok.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *