Ünlü şarkıcı ve yönetmenden sert çıkış! “Mezar bekleyen ölüler var, siyaseti bırakın!”

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgesinde yardımlarda bulunan ünlü şarkıcı, yönetmen Mahsun Kırmızıgül, “Enkazların altında mezarı bekleyen ölüler varken siyaset gündemini bırakın” şeklinde paylaşımda bulundu.

Ünlü şarkıcı ve yönetmenden sert çıkış! “Mezar bekleyen ölüler var, siyaseti bırakın!”
Yayınlanma:

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen iki büyük depremin ardından deprem bölgesinde yardımlarda bulunan ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, son günlerde gündemi meşgul eden siyasi hadiselerden dolayı adeta isyan etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, partisinin altılı masadan ayrıldığını açıklamasının ardından başlayan tartışmaların ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Mahsun Kırmızıgül, “Kasap et koyun can derdinde. Deprem bölgesindeyiz. Yakınlarını, her şeyini kaybetmiş çaresiz ve acılı insanların feryatları yeri göğü inletiyor. Enkazların altında mezarı bekleyen ölüler varken siyaset gündemini bırakın. Millet aç, susuz, çaresiz ve kızgın” ifadelerini kullandı.

mahsun-kirmizigul.jpg

Kırmızıgül ayrıca, “Yiğitlerin kuru soğana muhtaç olduğu günler yaşıyoruz. Bölge derin bir sessizliğe büründü. Hatay’da bir tek yardıma muhtaç yoksullar kaldı. Desteklerinizi lütfen esirgemeyin. Asıl şimdi yardımlaşma zamanı” şeklinde bir paylaşımda daha bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.