"Taha Duymaz prim için yapıyor enkazda değil" yorumuna sert tepki!

Deprem Haber: Hatay'da enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın hayatını kaybettiği iddia edildi. Ablası, "henüz teşhis edilemedi" dedi.

"Taha Duymaz prim için yapıyor enkazda değil" yorumuna sert tepki!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Günlerdir Hatay'da gittiği halasının evinde enkaz altında olan Taha Duymaz hakkında şoke eden bir iddia gündeme geldi. "Taha Duymaz prim için yapıyor enkazda değil" yorumu duyanları çıldırttı. Bu iddialar sonrası şarkıcı ve fenomen Ragıb Narin isyan etti. Geçtiğimiz gün Gülben Ergen "Taha Duymaz öldü" açıklaması yapsa da aile açıklamayı yalanladı.

Enkaz çalışmalarının devam ettiği sırada bir başka şoke eden yorum sosyal medyada gündem oldu. Bir kişi paylaşımlar yaparak "Taha Duymaz prim için yapıyor enkazda değil" deyince tepkiler çığ gibi büyüdü.

Narin "Üç kuruş insanların saçma sapan primlerine yanıt vermiyordum. Saklıyorlarmış, primmiş... Cevaplamak zorunda kalacağım bunları, buna inanan insanlar var maalesef. Hesabını maddi zorluklardan satmak zorunda kalmıştı. İkinci kardeşinin hesabı başkasında açık. Semiha şehir dışında yaşıyor ondan geç geldi. Girişler yasaktı... İnanmak isteyen insanlar neye inanmak istiyorsa inansın" diyerek sitem etti.

ekran-goruntusu-2023-02-12-222504.jpg

Kaynak:T24

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.