SON DAKİKA: Bakan Özer açıkladı: Deprem bölgesinde eğitime 2 hafta ara verildi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarıyla eğitim öğretime 2 hafta ara veriyoruz." dedi

SON DAKİKA: Bakan Özer açıkladı: Deprem bölgesinde eğitime 2 hafta ara verildi!
Yayınlanma:

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarıyla eğitim öğretime 2 hafta ara veriyoruz" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesindeki okulların tatil sürelerine ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarıyla eğitim öğretime 2 hafta ara veriyoruz. Yine geriye kalan Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye ve Kilis illerimizde 1 hafta eğitim öğretime ara vereceğiz. Gelişme durumuna göre, süreç içinde değerlendirmemizi yapacağız, uzatıp uzatmayacağımıza karar vereceğiz.

Devletimiz tüm imkanlarıyla sahada hem bütçe hem insan kaynağı olarak da her türlü destek vermek için arkadaşlarımız seferber oldular. Bu büyük bir acı, seferberlik zamanı. İnşallah hızlı zamanda devletimiz de tüm imkanları kullanarak hızlı bir şekilde bu yaraları saracağız. Yaralılarımızı enkazdan kurtarma çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.