Seyit Ali Büyük: Tecrübe paylaşımını önemsiyoruz

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Erasmus+ projesinin açılış toplantısında konuştu. Büyük, "Tecrübe paylaşımı ve birbirimize karşılıklı saygı duymamız çok önemli" dedi

Seyit Ali Büyük: Tecrübe paylaşımını önemsiyoruz
Yayınlanma:
Güncelleme:

Konya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erasmus+ projesi açılış toplantısı gerçekleştirildi. Dedeman Otel'de gerçekleştirilen programa Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş ve AB ülkelerinden eğitimciler katıldı.

seyit-ali-buyuk-tecrube-paylasimini-onemsiyoruz.jpeg

Düzenlenen programda açıklamalarda bulunan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, "Gönüllerin şehri Konya'da yaşamaktan mutluyuz. 40 bin kilometrekarelik bölgede eğitim faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. AB projelerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Tecrübe paylaşımı ve birbirimize karşılıklı saygı duymamız çok önemli. Hz. Mevlana, 'Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşır' der. Aynı duygular etrafında toplandık ve birlikte çalışıyoruz. Dil eğitimi konusu oldukça önemli ve bu noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmayı NEÜ ile daha da güçlendireceğiz. Gelecek yıl bu programın 3.sü yapılacak, bunun davetini de şimdiden yapmış olalım. Programın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.