Seçimler ertelenecek mi? Sosyal medyada seçim çalışmaları gündem oldu!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından seçimlerin ertelenip ertelenmeyeceği merak ediliyor. AK Parti'nin seçim çalışmalarına devam ettiğine dair sosyal medyada paylaşımları gündem oldu

Seçimler ertelenecek mi? Sosyal medyada seçim çalışmaları gündem oldu!
Yayınlanma:

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan seçimlerin ertelenip ertelenmeyeceği merak ediliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, katıldığı bir televizyon programında, seçimlerin ertelenip ertelenmeyeceği tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu.

Konu ile ilgili olarak Yavuz, Ne bizim gündemimizde ne de cumhurbaşkanımızın gündeminde böyle bir şey var. Hala enkaz altında yardım bekleyenler bizim gündemimiz. Şuanda seçimle ilgili siyasetin fikir yürütmesi abes ve iştigal. Türkiye bir hukuk devleti, hukuk çerçevesinde ne yapılması gerekiyorsa o şekilde seçim olacak. Şuan bir takım stratejiler düşünemeyiz, insanlığımızdan utanırız. OHAL ile ilgili seçim senaryolarının kanunla hukukla alakası yok. Son söz olarak depremin ilk gününden beri sahadayım. AK Parti’nin seçim işlerinden sorumlu başkanı olarak sayın Cumhurbaşkanımız’la bu konuyla ilgili hiçbir şey konuşmadık. Aramızda bile konuşulacak bir zaman değil” şeklinde konuştu.

Öte yandan sosyal medyada AK Parti’nin seçim çalışmalarına dair görseller paylaşılıyor.

Paylaşılan görseller şu şekilde:

whatsapp-image-2023-02-13-at-22-43-32-1.jpegwhatsapp-image-2023-02-13-at-22-43-32-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.