Seçim 14 Mayıs'ta mı olacak? Hükûmet kanadından net mesaj geldi!

Son Dakika Haberi: Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimlerin erkene alınması ile ilgili net mesaj verdi. 14 Mayıs tarihini işaret eden Cumhurbaşkanı 6'lı masaya da sert bir şekilde yüklendi.

Seçim 14 Mayıs'ta mı olacak? Hükûmet kanadından net mesaj geldi!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Seçimlerin erkene çekilmesi konusunda ilk kez net mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Adnan Menderes'in seçimden zaferle çıktığını hatırlatarak "Milletimiz Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, 6'lı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına yeter diyecektir.'' ifadesini kullandı.

14 MAYIS SEÇİM MESAJI

Rahmetli Adnan Menderes 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletin' demiş ve sandıktan büyük bir zaferle çıkmıştı. Şimdi de 'Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek 2023'te milletimizin desteğine talibiz. Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, 6'lı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, kifayetsiz muhterislere 'Yeter' diyecektir. Milli iradenin en yüksek makamı olan Meclisimizden meydan okuyorum; ne yaparsanız yapın yine başaramayacaksınız.

Kaynak:NTV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.