Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman, maaşını bağışladı

Konya Haber: Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, depremin yaralarının sarılması adına milletvekili maaşını bağışladığını açıkladı

Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman, maaşını bağışladı
Yayınlanma:

Konya Haber: Türkiye, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem ile sarsıldı. Deprem arama kurtarma faaliyetleri devam ederken, ülkenin birçok ilinden yardım çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.

Birçok milletvekili meydana gelen depremin ardından maaşlarını bağışladıklarını açıklamıştı. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman da maaşını bağışladığını açıklayan isimler arasında yer aldı.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, depremin yaralarının sarılması adına milletvekili maaşını bağışladığını belirtti.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bölge halkının içler acısı haline derman olabilmek için dayanışmayı arttırmak zorundayız. Ben de yaraların sarılmasına karınca misali destek olabilmek için bir aylık milletvekili maaşımı bağışlıyorum. Herkesi dayanışmayı büyütmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.