Resimdeki detaya dikkat! Uzman isim 4 yıl önce ABD’nin 47’inci Başkanı’nı tahmin etti: Bakın kimmiş...

Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölüm Dr. Öğretim Üyesi Hacı Ahmet Şimşek, bir kareden ABD’nin 47’inci Başkanı’nı 4 yıl önce tahmin etti. ABD Başkanı Biden’ın yaptığı paylaşım ise bu tahmini doğruluyor. İşte tüm detaylar

Resimdeki detaya dikkat! Uzman isim 4 yıl önce ABD’nin 47’inci Başkanı’nı tahmin etti: Bakın kimmiş...
Yayınlanma:

Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölüm Dr. Öğretim Üyesi Hacı Ahmet Şimşek, bir kareden ABD’nin 47’inci Başkanı’nı 4 yıl önce tahmin etti. ABD Başkanı Biden’ın yaptığı paylaşım ise bu tahmini doğruluyor. İşte tüm detaylar…

11133874-10153105234278260-7321054963784901584-o.jpg

Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Hacı Ahmet Şimşek yaptığı paylaşımda, “Trump başkanlarla sohbet ederken masaya doğru yaklaşan kadın Kamala Harris olmasın⁉ 46. Başkan Biden'a değil de yardımcısı hanımefendiye odaklanalım. ABD'nin 47. Başkanı şimdiden belli. Biden görev süresini bile tamamlayamaz ise hiç şaşırmayalım!” ifadelerine yer vermişti.

ekran-goruntusu-2024-07-22-110227.jpg

TAHMİN DOĞRU ÇIKTI

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ise dün yaptığı açıklamada başkan adaylığından çekildiğini duyurdu. Joe Biden başkan yardımcısı Kamala Harris'e adaylık için destek verdi.

Biden çekilme açıklamasında, seçime dört ay kala aldığı bu kararın "partisinin ve ülkesinin iyiliği için" olduğunu belirtti. Yeniden seçilmek amacıyla yola çıktığını kaydeden Biden, açıklamasının bu bölümünde sözlerine, "Çekilmenin ve görev süremin sonuna dek sadece başkanlık görevlerime odaklanmanın partimin ve ülkemin iyiliğine olacağını düşünüyorum" dedi.

Yapılan tüm açıklamalardan sonra ABD’nin 47’inci başkanının kim olacağı merak konusu oldu. ABD seçimleri ise 5 Kasım 2024 Salı günü gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.