Narin Güran cinayetinde şok gelişme!

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili hazırlanan iddianame, Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İlk duruşmanın 7 Kasım'da yapılacağı duyuruldu.

Narin Güran cinayetinde şok gelişme!
Yayınlanma:

Savcı, amca Salim, anne Yüksel, ağabey Enes Güran ve Narin'in cansız bedenini dere yatağına taşıdığını itiraf eden komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.

Narin Güran, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunmadan önce kaybolmuştu. İddianamede, şüphelilerin olay anında aynı evde bulundukları ve birlikte hareket ettiklerine dair delillerin bulunduğu ifade edildi. Ayrıca, Salim Güran’ın Narin’in kaybolduğu saatini ilk görüşmelerinde 15.00 olarak belirtip daha sonra bu saati 17.30’a kadar ilerlettiği tespit edildi.

Kaybolduğu gün Narin'i arama çalışmalarının da sekteye uğratıldığına dair çeşitli detaylar iddianamede yer aldı. Ayrıca, Tavşantepe Mahallesi'nde 24 Ağustos'ta elektrik tellerinden yangın çıkması gibi şüpheli olaylara dikkat çekildi.

Tutuklu 4 sanığın 7 Kasım'da hakim karşısına çıkacağı bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.