Konya'daki saldırıya ilişkin gözaltı sayısı arttı

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Meram'daki silahlı saldırıyla ilgili gözaltı sayısının 14 olduğunu açıkladı.

Konya'daki saldırıya ilişkin gözaltı sayısı arttı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Konya'nın Merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Enbiya Sokak'ta bir eve silahlı saldırı yapılmış, evdeki 7 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırı sonrası ateşe verilen ev itfaiye ekiplerince söndürülmüştü. Olayın ardından, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Meram ilçesinde dün 7 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgisi olduğu düşünülen 13 kişinin gözaltına alındığı anımsatıldı. Açıklamada, yürütülen soruşturmada gelinen aşamada, halen firari olan şüphelinin ailesinden 1 kişinin daha gözaltına alınması ile toplam gözaltı sayısının 14 olduğu kaydedildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı yazılı açıklama şöyle; "Konya  ili  Meram  ilçesinde  30.07.2021  günü  7  vatandaşımızın  hayatını  kaybettiği olay  ile  ilgili  Cumhuriyet  Başsavcılığımızın  31.07.2021  tarih  ve  2021/38  sayılı  basın açıklamasında ve ek basın duyurusu ile olayla ilgisi olduğu düşünülen  13 kişinin gözaltına alındığı bildirilmiş olup; 
Yürütülen  soruşturmada  gelinen  aşamada,  halen  firari  olan  şüphelinin  ailesinden  1 kişinin daha  gözaltına  alınması ile  toplam  gözaltı sayısının 14  kişi  olduğu  hususu, Kamuoyuna  saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.