Kahreden detay! Küçük Narin'in cansız bedeni çuval içinde mi bulundu?

Türkiye'yi yasa boğan bu üzücü haber, Diyarbakır'ın Eğartutmaz deresinden geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğunu duyurdu. Narin'in bedenin bir çuval içinde bulunduğu iddiaları sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Kahreden detay! Küçük Narin'in cansız bedeni çuval içinde mi bulundu?
Yayınlanma:

21 Ağustos'tan bu yana kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu.

Türkiye'yi yasa boğan bu üzücü haber, Diyarbakır'ın Eğartutmaz deresinden geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğunu duyurdu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu ise yeni bir detay daha açıkladı. Vali Zorluoğlu Narin'in cansız bedeninin üzerinin ağaç dalları ve taşlarla örtüldüğünü duyurdu.

640xauto-1.webp

"SOSYAL MEDYA AYAKLANDI"

Gelişmelerin ardından, Narin'in cesedinin bir çuval içinde bulunduğu bilgisi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Gazeteci Emrullah Erdinç, Narin’in cansız bedeninin köye 3 kilometre mesafedeki dere yatağında bir çuval içinde bulunduğunu açıkladı. Erdinç, "Çok üzgünüm, Narin'den acı haber geldi. 19 gündür aranan Narin Güran'ın cesedi bir çuval içinde bulundu" şeklinde bir paylaşım yaptı.

"BU BİLGİ TEYİDE MUHTAÇ"

Öte yandan, gazeteci Veysi İpek, Habertürk canlı yayında çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. İpek, "Narin'in cesedi dere yatağının genişletilmiş bölümünde bulundu. İlk belirlemelere göre, yakınlarının Narin’i burada öldürdüğü bilgisi var. Ancak bu bilgi henüz teyide muhtaç" dedi.

Jandarma, olay yerinde yoğun bir çalışma yürütüyor ve köyde giriş çıkışları kapatmış durumda. Su altı ekipleri de bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Narin Güran'ın ölümüyle ilgili daha fazla bilgi ve detayların ortaya çıkması bekleniyor. Bu trajik olay, bölgede ve tüm ülkede büyük bir üzüntü yarattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.