İzmir depreminde, 'Kahramanmaraş'ta deprem olursa hakkımızı arayın' yazmıştı hayatını kaybetti

Deprem Haber: İzmir'de 2020 yılında meydana gelen depremde "Kahramanmaraş'ta olursa, hakkımızı arayın" diye yazan bir genç kadın, Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybetti. Genç kadının tweeti, sosyal medya gündemine damga vurdu.

İzmir depreminde, 'Kahramanmaraş'ta deprem olursa hakkımızı arayın' yazmıştı hayatını kaybetti
Yayınlanma:

"Kahramanmaraş'ta yaşayan Şeyma adlı genç kız, İzmir ve Elazığ depremlerinden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Aynısı burada olursa bize melek oldular demeyin, hakkımızı arayın' yazmıştı. Genç kız Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybetti.

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'i vuran 6,9 büyüklüğündeki depremden sonra, Twitter hesabından paylaşım yapan Şeyma, depreme tepki gösterdi. Şeyma, "Bir deprem ülkesinde yaşayan ve deprem tehlikesi yüksek illerden Kahramanmaraş'ta yaşayan biri olarak, bir gün burası da Elazığ ve İzmir'in kaderini yaşarsa, ailem veya herhangi birisi için 'melek oldu' diye iyileştirmeler yapmayın. Hakkımızı arayın" diye yazdı. Ancak Kahramanmaraş'taki depremde Şeyma hayatını kaybetti.

seymanin-deprem-tweeti.jpg

EVİNİN DUVARINDAN BAHSETMİŞTİ

Sputnik'in aktardığı habere göre; Şeyma 2022 yılı Haziran ayında evinin duvarından bahsetti ve "Bu duvarı kim yaptı? Evde hapşursam yukardan 'çok yaşa' diyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.