İYİ Partili Çabukel'in 2022'de yaptığı deprem açıklaması sosyal medyada gündem oldu

Önceki dönem İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel’in 3 Ağustos 2022’de yaptığı açıklama sosyal medyada gündem oldu

İYİ Partili Çabukel'in 2022'de yaptığı deprem açıklaması sosyal medyada gündem oldu
Yayınlanma:

Kahramanmaraş Haber: Önceki dönem İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel’in 3 Ağustos 2022’de yaptığı, “Deprem kapımızda değil, ayaklarımızın altında. Kahramanmaraş'ta keşfedilen 2 büyük fay hattı üzerinden 2 büyük deprem bekleniyor. 7.0 şiddetinin üstünde deprem bekliyoruz. Depreme hazır değiliz” açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Önceki dönem İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel’in 3 Ağustos 2022’de yaptığı, “Deprem kapımızda değil, ayaklarımızın altında. Kahramanmaraş'ta keşfedilen 2 büyük fay hattı üzerinden 2 büyük deprem bekleniyor. 7.0 şiddetinin üstünde deprem bekliyoruz. Depreme hazır değiliz” açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Çabukel yaptığı konuşmada, “Deprem, her gün yaşıyoruz. Her gün daha da korkmaya başladık. Kahramanmaraşlılar olarak daha da paniklemeye başladık. Bu paniğin karşısında nasıl bir yol izleyeceğimizi maalesef bilmiyoruz.

Kıymetli yöneticilerimize buradan sesleniyoruz; deprem artık kapımızda değil, deprem ayaklarımızın altında. Doğu Anadolu fay hattı ve Kahramanmaraş’ta 2011 yılında keşfedilen iki fay hattı üzerinden iki büyük deprem bekleniyor. Bunu uzmanlar her platformda açık açık söylüyor. Kahramanmaraş’ta 500 yıldır bu iki fay hattında deprem olmadı. Çok fazla enerji birikti, bu nedenle 7 şiddetinin üzerinde bir deprem bekliyoruz diyorlar. Biz de buna istinaden bilim adamlarımızın söylemiş olduğunu sayın valimiz başta olmak üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı’na, kıymetli belediyelerimize sesleniyoruz; Kahramanmaraşlı depreme hazır değil” ifadelerine yer vermişti.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.