İmamoğlu ve Yavaş'tan dikkat çeken paylaşımlar: Teşekkür ederiz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak açıklanmalarının ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu

İmamoğlu ve Yavaş'tan dikkat çeken paylaşımlar: Teşekkür ederiz!
Yayınlanma:

Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen altılı masa toplantısının ardından Millet İttifakı’nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklandı.

Toplantının ardından güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş sürecine dair yol haritası da paylaşıldı.

Yayımlanan metinde, “İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Sayın Cumhurbaşkanının uygun gördüğü zamanda ve tanımlanmış görevlerle Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanacaklardır” ifadelerine yer verildi.

Alınan kararın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan sosyal medya paylaşımları geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “İnanıyoruz ki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, “Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Sayın Genel Başkanlarımıza teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye'nin ikinci yüzyılına hep birlikte umutla ve mutlulukla yürüyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.