Hırsızlık vakaları artıyor, vatandaş tedirgin

Hırsızlık vakalarında artış yaşanıyor, vatandaşlar tedirgin...

Hırsızlık vakaları artıyor, vatandaş tedirgin
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, son dönemlerde hırsızlık vakalarında yaşanan artışa değindi.

Vatandaşların hırsızlık vakalarından dolayı oldukça tedirgin olduklarını dile getiren CHP Gaziantep Milletvekili Meriç, İçişleri Bakanlığı’na çağrıda bulundu.

CHP’li Meriç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizde yaşanan derin ekonomik kriz nedeniyle Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Gaziantep'te de iş yerleri, konutlar ve arabalarda yaşanan hırsızlık olayları her geçen gün daha da artıyor. Bu durum vatandaşlarımızı tedirgin ediyor.

Gelinen noktada hırsızlık vakaları, konut, iş yeri, araç soygunun ötesine geçti. Sokaklarda internet kabloları, elektrik kabloları, iş yerlerinin önündeki aydınlatma lambaları ve kameralar çalınıyor.

Gaziantep'te hırsızlık vakalarının önüne geçilmesi için başta İçişleri Bakanımız olmak üzere tüm kolluk kuvvetlerimiz bu konuda daha sıkı tedbirler almalı, hırsızlara yönelik operasyonlar genişletilmeli, güvenlik artırılmalı, sokak bekçileri daha dikkatli olmalı, vatandaşlardan gelen ihbarlar anında ve ciddiyetle değerlendirilmelidir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum