Hafta sonu yurt genelinde sağanak yağış bekleniyor

Hafta sonu yurdun kuzey, iç ve güney kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek. Pazar günü Ordu, Giresun, Artvin ve Rize çevrelerinde yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hafta sonu yurt genelinde sağanak yağış  bekleniyor
Yayınlanma:

Hafta sonu yurdun kuzey, iç ve güney kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek. Pazar günü Ordu, Giresun, Artvin ve Rize çevrelerinde yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklıklar ise mevsim normalleri civarında seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, cumartesi günü Batı ve Doğu Karadeniz ile Orta Karadeniz'in kıyı kesimleri, Marmara'nın kuzeyi, Ege'nin iç kesimleri, Batı Akdeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve İç Anadolu'da Eskişehir, Sivas, Kayseri çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışlar sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.Hava sıcaklıkları cumartesi günü mevsim normalleri civarında seyrederken, günün en yüksek sıcaklık değerleri Ankara ve Antalya'da 30, İstanbul'da 31, Adana'da 35, Diyarbakır'da 39, İzmir'de 34, Samsun'da 29 derece civarında seyredecek.

PAZAR

Pazar günü, Marmara, İç Anadolu'nun doğusu, Akdeniz Bölgesi'nin iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun batısı ve kuzeyinde yağış görülecek.

Yağışların sağanak ve gökgürültülü sağanak, Giresun ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması öngörülüyor.

Hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyrederken, günün en yüksek sıcaklık değerleri Ankara'da 29, İzmir'de 34, Antalya'da 35, İstanbul'da 31, Samsun'da 28, Diyarbakır'da 38 derece civarında seyredecek.

Hafta sonu Marmara'nın doğusu ile Ege kıyılarında rüzgarın kuzeyli yönlerden fırtına şeklinde esmesi öngörülüyor.

KAYNAK: TRT Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.